Hoofdsponsors:

SMO met baseline cmyk

SMO-bvba

SMO bvba werd opgericht in oktober 2002 door Sander Mollet.
Al snel konden enkele interessante opdrachten aangevat worden in de matrijzenbouwsector.
Daarnaast werd er ook werk gemaakt van een project in eigen beheer: het ontwikkelen en bouwen van een volautomatische kippenvangmachine.
meer info

SMO bvba
Nieuwendorpe 14
9900 Eeklo
Tel: 09 219 93 85
www.smo.be
info(at)smo.be

 

SCOTT LOGO BLACK

 

SCOTT Sports 

Scott Sports is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen, waarin koolstof is verwerkt. Oorspronkelijk was Scott een Amerikaanse onderneming, maar die is in Zwitserse handen over gegaan. Belangrijke groepen van artikelen, die Scott produceert zijn wintersportartikelen, met name ski's, fietsen: mountainbikes, racefietsen en crossmotoren.

Meer info: www.scott-sports.com 


Co-sponsors:

hubo_banner

HUBO Eeklo - Voor elke doe-het-zelver!

Hubo is een 100% Belgische organisatie met meer dan 80 vestigingen verpreid over heel het land. Hubo richt zich vooral op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten.
Onze doelgroep beslaat een wijd gevarieerd publiek van particuliere DHZ-vers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn.
Hubo Eeklo is een doe-het-zelfzaak met een oppervlakte van meer dan 3.000 m² . Klanten vinden er alles onder één dak. Het aanbod telt immers minstens 10.000 doe-het-zelf en aanverwante artikelen voor in en rond het huis.
De bereikbaarheid is ideaal: Hubo Eeklo ligt net buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en heeft een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo Eeklo dé uitverkoren trekpleister voor doe-het-zelvers.

HUBO EEKLO
Brugsesteenweg19 c, 9900 Eeklo
Tel: 09 377 95 11, Fax: 09 378 05 00
E-mail: info(at)eeklo.hubo.be
Diensten: zaag service, levering aan huis, verhuur van parket-schuurmachine, verfmengmachine, ...

 

Metaalhandel Christiaens

Metaalhandel Christiaens onderscheidt zich door de beschikbaarheid van grote voorraden staal en ijzer. Snelle leveringen altijd zijn gegarandeerd. Er is ook een een in-house tekenbureau en een moderne machinepark waardoor we klanten kunnen voorzien van op maat gemaakte staal- en betonijzer constructies.
Metaalhandel Christiaens bedient een zeer divers klantenbestand, waaronder aannemers, tuinaanleggers, scholen en particulieren. Naast metaalwaren kan men er ook terecht voor aannemersmateriaal en tuinafsluitingen. Een toegewijd team van meer dan dertig mensen staat steeds paraat om een uitstekende klantenservice te bieden.

Metaalhandel Christiaens
Industrielaan 9
9900 Eeklo
metaalchristiaens.be

 

Blue Globe SportsBlue Globe Sports

Ontdek de perfecte balans tussen prestatie en passie bij Blue Globe Sports, jouw toegewijde partner in triatlonsport. Als vooraanstaande triatlonspeciaalzaak bieden wij een uitgebreide selectie hoogwaardige producten voor zwemmen, hardlopen, fietsen, triatlon en wandelen.
Bij Blue Globe Sports gaat het niet alleen om de producten, maar ook om de passie voor de triatlonsport. Ons toegewijde team van experts staat paraat om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw sportieve prestaties.

Blue Globe Sports
Gentsesteenweg 166
9800 Deinze
blueglobesports.com


Partners

Media partners

avs

alt

 
AVS
Oost-Vlaamse Televisie
Megafoto,
specialist sport- en
studiofoto's
www.megafoto.be
 

 

Sportieve partners

FIESIEK Logo Cycloon Logo Zwart  Cycloon Logo Zwart
FIESIEK, Running-walking-tennis 
fiesiek.be

Fietsen Cycloon
fietsencycloon.be

WCUP Sports Nutrition
wcup.eu

     
easyfit logo  Saucony cadomotus
Easy Fit Eeklo
www.easyfit.be

Saucony
Hardloppschoenen en Hardloopkleding
www.saucony.com

Cádo Motus
speedskate-specialist
www.cadomotus.com
     
     

Begeleiding

   
PeakLevel 2handenLogo  
Test- en begeleidingscentrum voor duursport
www.peaklevel.be
2 handen, osteopaat en manueel therapeut
www.2handen.be