Het SMO-Triatlon Team gaat een samenwerking aan met Qoleum Sportscare. test
De zaakvoerder en productontwikkelaar Dhr. Johan Van Steendam zal het Meetjeslandse topteam ondersteunen met een gamma aan verwarmende zalven, sportoliën en andere spier- en lichaamsverzorgingsproducten. Een compleet gamma aan natuurlijke producten dat past bij elk (weers)type en sportbeoefening.
Het bestuur is dan ook zeer verheugd deze nieuwe samenwerking met Qoleum Sportscare aan te kondigen voor de ondersteuning van het topteam.
Sportieve partners Cycloon Kaprijke en Vyncke Sport Maldegem zijn exclusieve verdelers in het Meetjesland, van de in België geproduceerde topartikelen (verwarmende zalven, essentiële oliën, sportshampoo, spierverzorging, antibacteriële crèmes).

 


De producten zijn wereldwijd bekend in het wielermilieu, gebaseerd op hun kwaliteit en label van 100% natuurlijk. Nu tracht Qoleum zich ook te richten op de markt van de triatlon sport met enkele nieuwe productontwikkelingen.

Het SMO-Triatlon Team zal gebruik maken van het Qoleum assortiment bestaande uit Pre Sports Oil, Post Sports Oil, Sports Wash, Antifriction and Soothing gel.  Naargelang de weersomstandigheden (koud, nat of extreem heet) zullen de Meetjeslandse atleten voordeel halen uit de verwarmende of verkoelende crèmes, die specifiek ontwikkeld zijn volgens het klimaat. Deze zijn niet enkel geschikt om het lichaam op temperatuur te houden tijdens inspanning, maar ook om je lichaam, spieren en geest klaar te maken voor de topwedstrijd. Ook de nieuwste ontwikkeling, Qoleum Wetsuit Spray (N° 30), is een product dat sinds 2009 op de Belgische markt te verkrijgen. Qoleum Wetsuit Glide is een spray op basis van zijde, die het uiterst snel en gemakkelijk maakt om zwem- of duikpakken aan- en uit te trekken. Ook ter preventie van schuur- en schaafwonden wordt deze spray gebruikt.