Agenda

Download als een iCal bestand
Slotmanche T3 Series Hulst
Zondag 24 September 2023, 13:00 - 18:00

Beste leden, ouders en supporters,

We nodigen alle leden en sympathisanten graag uit voor een hapje en drankje tijdens de slotmanche van de T3 Series in het Nederlandse Hengstdijk (nabij Hulst) voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Onze elite mannen kunnen daar de titel veroveren binnen het befaamde T3 topcircuit van Triatlon Vlaanderen of kan zich kronen tot "Beste Belgische ploeg". Komen jullie mee supporteren en het SMO-SCOTT team naar de eindoverwinning brullen? In totaal komen die dag heel wat leden aan de start van zowel de sprint als kwarttriatlon (non drafting).

13u start T3 Series 2e divisie
14u30 start T3 Series dames
16u start T3 Series 1e divisie heren

Het einde van de laatste wedstrijd is voorzien om 17u op een unieke locatie. Het recreatiedomein de Vogel biedt heel wat leuks voor een daguitstap voor het hele gezin. We hebben bij de laatste wedstrijden gezien dat supporteren voor elkaar heel motiverend werkt. Trek jullie rode SMO-SCOTT outfit aan en kom je clubgenoten aanmoedigen!

Meer info over de wedstrijden:
https://www.brogo.be/nl/evenementen/kwarttriatlon-hulst

Locatie: Parking 1, Recreatiedomein De Vogel, Vogelweg 4 , 4585 PL Hengstdijk (NL), nabij Hulst

Je kan ons terugvinden ter hoogte van het SCOTT tentje nabij de finish op de teamplaza. We verwelkomen jullie graag tussen 13u en 18u.

Graag jullie aanwezigheid bevestigen voor vrijdag 22/9 12u. 
Hopelijk zijn jullie erbij voor een hapje en drankje.

 

Locatie Vakantiecentrum De Vogel, Vogelweg 4, 4585 PL Hengstdijk (NL)