Afdrukken
Hits: 3703

Filip Zwijndrecht 2013Voor enkele SMO's was Zwijndrecht het kick - off scenario van het seizoen. Met spanning uitkijken of het winterlabeur zijn vruchten zal afwerpen ; of anderzijds vaststellen dat er nog wat werk aan de winkel is......

Tom Hellemans zette - met zijn beperkt aantal trainingsuren door het recente vaderschap - toch een sterk nummer op de tabellen. Lukas heeft nog een beetje schaafwerk, maar gezien zijn leeftijd komt dat wel goed. In zijn leeftijdscategorie werd hij weliswaar 1ste maar overall hoopt hij binnenkort op beter. Aäron werd opnieuw geveld door pech, niettegenstaande een goede opwarming en stretching kreeg hij in de eerste loopronde af te rekenen met een hamstring verrekking. Het fietsen kon hij afwerken. De pijn was echter niet te harden en daardoor moest hij voortijdig stoppen. De aanwezige kiné kon hem snel verzekeren dat het om een lichte verrekking ging. Spoedig herstel Aäron!

Over mezelf heb ik deze keer enkel goed nieuws. Ik eindigde 3de in mijn categorie H40 en geef met veel plezier een eerste podium resultaat aan de club en de supporters! Ik deelde mijn race nauwkeurig in en kon zo met een goed gevoel het fietsen en het laatste looponderdeel aanvatten. Naar aloude gewoonte raapte ik nog een paar stervelingen op tijdens het lopen en zo kon ik terugblikken op een goede race in een prachtig weertje en sterke organisatie. Een aanrader!
Coach we did a great job!

(foto: met dank aan Nathan Overmeire)