Afdrukken
Hits: 4152

0337hagelandpowertriathlon


Zondag 19 juli stonden er terug enkele SMO’ers paraat om het beste van zichzelf te geven. Dit keer de keuze tussen een 1/8 sprint triatlon (7,5-27-5) of een 1/3 triatlon (20,50-60-15).

Wat niemand  verwonderen zal is het feit dat Fred raket als eerste atleet uit het water stormde bij de sprint afstand. Hij zette vervolgens ook een meer dan goed fiets en looponderdeel neer, waardoor hij 16de eindigde. Ook Steven van Hoorebeke en Aaron van Overmeire worden wedstrijd na wedstrijd sterker en eindigden respectievelijk op plaats 33 en 63.
Dan de 1/3 afstand. Waarin Sander Dobbelaere, na meer dan een minuut stretchen tijdens het loopnummer, een zeer mooie en welverdiende 3de plaats wist te behalen. Voor Sander een positieve noot met uitzicht op de ½ triatlon in Eupen begin augustus. Hopelijk daar zonder krampen. Debutanten op de 1/3 afstand, die toch wel iets langer is dan de gewoonlijke kwart afstanden zijn Matthijs Melanie (4de plaats bij de dames), Boelens Davy (61ste), Haeck Steven (92ste) en Cardon Jurgen (134ste).

0848hagelandpowertriathlonOnze andere meer ervaren (in de sport) makkers gaven ook het beste van zichzelf: Saey Thimothy (54ste), Vandaele Kristof (75ste), Hellebuyck Dirk (88ste) en De Smet Patrick (113ste).
Stuk voor stuk kan iedereen toch wel terugblikken op een geslaagde dag zonder kleerscheuren. Het was een zeer goed georganiseerde wedstrijd met regen, wind en toch ook wel een beetje de deugddoende zon.
De sfeer bij de SMO atleten en supporters zit super. Dank aan de supporters voor de nodige bijstand en aanmoedigingen tijdens de iets lastigere momenten tijdens de wedstrijd.
Op naar het volgende avontuur groet ik jullie.
Boeli

De foto's staan online met dank aan Stephane Staelens.