Afdrukken
Hits: 1659
Triatlonkamp en Zwemloop 2016De Meetjeslandse triatlonschool organiseert ism. de Eeklose sportdienst terug een knotsgek sportkamp. Het Triatlon en omnisportkamp gaat door van dinsdag 29 maart tot en met vrijdag 1 april 2016 in de sporthal van Eeklo. Het sportkamp loopt van 9u30 tot 12u en van 13u tot 16u. Diegene die er de vorige edities bij waren, zullen dit zeker niet tegen spreken... en staan reeds op de deelnemerslijst.

De kinderen tussen 6 en 12 jaar maken kennis met een veelzijdige sportdiscipline, specifiek op kindermaat. Ben je gek op zwemmen, fietsen, lopen en allerlei combinaties? Dan is dit kamp iets voor jou! We brengen een bezoek aan het zwembad om onze techniek te verbeteren en allerlei sportspecifieke vaardigheden aan te leren. We verkennen de omgeving met onze fiets, maken het verkeerspark onveilig en stunten op het BMX-parcours. Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde lesgevers (zie flyer).
 
Er wordt gewerkt in 3 verschillende niveaugroepen met oa. 3 begeleide zwemsessies, multiskillz for kids, groot Waikiki spel, hindernissenloop en een echte mini-triatlon.
De inschrijvingen voor het triatlonkamp (1e week paasvakantie) zijn geopend.
Verdere info op http://www.smo-triatlonteam.be/events/triatlon-en-omnisportkamp-eeklo.html

Ben je zot van sport, spel en veel actie, schrijf je dan snel in (max. 40 deelnemers)!

Ook organiseert onze jeugdwerking in Maldegem op zondag 10 april as. een jeugdzwemloop voor kinderen tussen 6 en 16 jaar. Er zijn verschillende afstanden per leeftijdscategorie.
Registreren voor beide events kan via deze website.