"Cyclon Bike Care voorziet atleten van onderhoudsproducten"
Cyclon heeft haar sponsorpagina voor 2009 aangepast waarbij ook ons team een plekje heeft gekregen.  Er staan naast het SMO-Team, nog enkele andere triatleten, op het lijstje nl. de Nederlandse broertjes Scheltinga.

De firma Cyclon zal de atleten ondersteunen met onderhoudsproducten voor hun tweewielers uit het assortiment Cyclon Bike Care. Reiniging, - smering en beschermingsartikelen worden aan de atleten ter beschikking gesteld om hun materiaal optimaal in orde te krijgen voor de teamwedstrijden voor het komend seizoen.

Cyclon International uit Geffen (Nederland) is de laatste 20 jaar uitgegroeid tot de meest complete en kwalitatieve hoogwaardige onderhoudsproductlijn verkopende onderneming voor de tweewielermarkt in Europa. Het assortiment is, door constant met de klant mee te denken, uitgegroeid tot een zeer volledige productlijn met uitermate hoge kwaliteit waar vele overtuigde en trouwe gebruikers dagelijks voordeel van ondervinden.

In samenwerking met onze sportieve partner fietsenhandel Cycloon werden contacten gelegd bij de Nederlandse firma. Het bestuur is dan ook zeer verheugd om het topteam via deze weg professioneel te kunnen ondersteunen met deze kwalitatieve producten.