Met pijn in het hart laten we jullie weten dat één van onze clubleden, Jeroen De Backer, is overleden. Hij ging door een moeilijke periode en besloot afgelopen weekend uit het leven te stappen. Hij heeft ons veel te vroeg verlaten waardoor onze hele clubfamilie diep bedroefd is door dit onverwachte verlies.

Jeroen was niet alleen een toegewijde atleet, maar ook een geweldige vriend, mentor en een echte inspiratiebron voor ons allemaal. Hij belichaamde de geest van sportiviteit, kameraadschap en toewijding aan onze club. Zijn passie voor triatlon was aanstekelijk, en hij speelde een belangrijke rol bij het creëren van de positieve en ondersteunende omgeving die we allemaal zo waarderen.

De uitvaart van Jeroen zal in beperkte kring doorgaan. Voor iedereen die afscheid wil nemen is er een herdenkingsdienst die op 18 november om 11u zal doorgaan in de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk te Kaprijke.

Door dit plotselinge afscheid willen we als club ook graag samenkomen om elkaar te steunen door dit verlies van Jeroen. Tijdens de seizoensafsluiter op 10 november voorzien we een rouwregister waar iedereen vrijblijvend zijn medeleven kan betuigen voor Jeroen en zijn familie. Verder zullen we ook op 26 november een "Ride for Jeroen ♥" organiseren. Een fietsrit richting zee langsheen zijn favoriete wegen. Meer info via de kalender.

Bovendien begrijpen we dat rouw mensen op verschillende manieren beïnvloedt en willen we benadrukken dat als iemand steun nodig heeft om mee te praten, onze club er voor jullie is. Aarzel niet om ons of elkaar aan te spreken voor hulp of een luisterend oor.

Jeroen zal altijd een speciale plaats in ons hart innemen. Zijn nagedachtenis zal ons blijven inspireren in ons dagelijks leven. Laten we hem in onze gedachten houden en de mooie herinneringen koesteren.

Jeroen, bedankt dat je deel uitmaakte van onze triatlon-familie! Rust zacht...

Rouwbrief Jeroen De Backer