Roste muis

Een triatlonseizoen zonder old-school-triatlons is best bijzonder, evenzoveel telt dat ook voor onze vele vrijwilligers, supporters, en niet in het minst voor onze sponsors. ‘Bijzonder anders’ is ongewild in elk van onze dagelijkse agenda binnengeslopen, en vraagt dan ook een bijzondere andere aanpak.

In de loop van het voorjaar hebben we maximaal getracht invulling te geven aan de vele annuleringen die ons overvielen. Een leegte waarbij we in het bijzonder denken aan de jaarlijkse triatlon stage naar Lanzarote, het grote triatlonfeest Boerekreektriatlon, clubweekends, eetfestijn bij onze partner De Roste Muis, zwerfvuilactie ten goede van het milieu,… Onze verankerde sport-familiale-clubtrainingen werden opeens individueel uitgevoerd.
De invulling hebben we ‘bijzonder’ en ‘anders’ aangepakt en gekleurd, wat onder andere ludiek beeldmateriaal op onze sociale media heeft opgeleverd. Toegegeven, toch best fijne herinneringen hé!
Kleuren hebben we ook gedaan met de gepersonaliseerde mondmaskers, als dat niet anders bijzonder mooi is, en bovendien een praktisch hebbeding, jawel, het wordt nog een collectors item!

Hieronder brengen we graag ons Jeugd eetfestijn in functie van de jeugdkas in herinnering, met een bijzondere andere invulling.

Traditiegetrouw brengen we onze jeugdatleten en hun ouders/familie/vrienden bijéén bij onze trouwe partner De Roste Muis voor een groots eetfestijn. Gezien anders het nieuwe normaal wordt, stellen we jullie het nieuwe anders anno 2020 aan jullie voor;

Op vrijdagavond 4, 11, 18 en 25 september 2020 kunnen we bubbelen bij onze partner De Roste Muis, Drijdijk te Sint-Laureins, bij een lekkere maaltijd en een goed glas.
Per avond worden maximaal 40 mensen in hun respectievelijke bubbel toegelaten.

Er is keuze tussen (kinder-) spaghetti, (kinder-) vol au vent, (kinder-) stoverij of (kinder-) vegetarische pasta.
Een kindermaaltijd (tot 12 jaar) kost 10 euro, een volwassenmaaltijd kost 17 euro (dranken exclusief).

Inschrijven doe je ten laatste op de dinsdag voorafgaandelijk aan de desbetreffende vrijdag, door jezelf en je gezin/bubbel in te schrijven op TWIZZIT. Aldaar duid je aan welke maaltijden je wenst.

Per vrijdagavond is er een aparte inschrijvingslink die je hieronder kan vinden:

4 september
11 september
18 september
25 september

Het overeenkomstige bedrag dient aansluitend te worden overgeschreven op IBAN: BE74 7512 0280 4307 - BIC: AXAB BE 22, met vermelding van je naam/bubbel.
De bevestigingsmail dient als bewijs op vrijdagavond.

De opbrengst van dit bijzonder andere eetfestijn zal integraal geïnvesteerd worden in de jeugdkas om activiteiten aan een voordelig tarief te kunnen aanbieden, spelmateriaal, trainersbenodigdheden.

Onze trainers en bestuursleden zullen op de verschillende vrijdagavonden eveneens gedeeltelijk aanwezig zijn zodoende ‘op-anno-2020-wijze’ toch een babbeltje te kunnen slaan.

Uitkijkend naar deze momenten, en bedankt alvast voor jullie present-zijn!

Keep safe!

Veel sportplezier
Sportieve groeten,

namens het gehele bestuur
Gino, Michael, Bart, Bieke, Marjan, Steven, Jan’s.