Het Corona-virus (COVID-19) heeft momenteel een grote invloed op ieders leven. Ook in het Meetjesland worden strenge maatregelen genomen om het Coronavirus in te perken.  Vanaf 18 maart wordt het openbare leven beperkt door een uitgaansverbod. Voor de gemeente St-Laureins loopt dit voorlopig tem. 19 april. De bevolking dient zo veel als mogelijk thuis te blijven en onnodige contacten tussen mensen zijn verboden. Wat dit alles betekent voor de organisatie van onze wedstrijd is nog niet duidelijk.

We hopen nog steeds dat de Boerekreektriatlon 2020 kan door gaan zoals gepland. Achter de schermen is het organisatieteam volop bezig met de voorbereiding om er voor iedereen een sfeervolle en veilige organisatie van te maken. Zodra we zekerheid hebben over het al dan niet door gaan van onze wedstrijd zullen we dit communiceren op onze website en via onze sociale media kanalen.
 
De werkgroep is achter de schermen dan ook bezig om alles voor te bereiden voor hopelijk een mooie editie 2020.
We hebben echter wel beslist om bij een eventuele afgelasting het inschrijvingsbedrag volledig terug te betalen via Triatlon Vlaanderen. Dus voorlopig staan de inschrijvingen nog geopend voor alle reeksen. 

Het bestuur wenst alvast zijn sponsors te bedanken voor het vertrouwen. Mocht het event toch niet kunnen doorgaan, dan gaan wij hen persoonlijk benaderen en kijken wat mogelijk is voor een volgende editie. De 20.000 triatlonkrantjes mogen jullie binnenkort in de brievenbussen in het Meetjesland verwachten.

Het sociale en economische leven mag helemaal gaan stilvallen, laat het jullie niet weerhouden om op eigen houtje te blijven bewegen en te sporten. Tot binnenkort en hou het veilig!

Het SMO-SCOTT bestuur