Zaterdagochtend 14 december heeft het SMO Triatlon Team de nieuwe 
hoofdsponsor voorgesteld in Kortenberg. Op de nieuwe uitrusting 2020 zal voortaan SCOTT prijken. Het Zwitserse fietsmerk is geen onbekende in de triatlonwereld. De Meetjeslandse triatleten zijn dan ook trots om deze nieuwe samenwerking aan te kondigen.

"Met de nieuwe hoofdsponsor werd een overeenkomst afgesloten voor 3 jaar. SCOTT ademt gewoon triatlon en we zijn dan ook fier om voortaan als ambassadeurs voor het merk te fungeren." aldus voorzitter Gino De Witte. SCOTT is niet enkel gespecialiseerd in kwalitatieve fietsen met de nieuwste ontwikkelingen, maar biedt ook een ruim assortiment aan wintersport, running en toebehoren aan.
Eddie Dewit, directeur van SCOTT Benelux is dan ook blij om naast het Domo-Scott team nog een tweede triatlonteam als naamsponsor boven de doopvont te kunnen houden. “Het topteam met nationale toppers in België en Nederland zal voortaan door het leven gaan als SMO-SCOTT team. Het SMO Triatlon Team is reeds enkele jaren een vaste waarde binnen de triatlonwereld. We zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking.”

Op 3 mei 2020 zal het SMO-SCOTT Team voor het eerst aan het werk te zien zijn in de nieuwe uitrusting tijdens het BK ploegentriatlon in Doornik.