Afdrukken
Hits: 1462
Een nieuw seizoen is eveneens uitkijken als we voldoende en vooral de juiste kledij hebben om ons sporten optimaal uit te oefenen. Kwaliteit is ook daarin belangrijk. Naast twee bestelmomenten per jaar om clubkledij aan te kopen, willen we jullie eveneens de mogelijkheid geven om clubkledij te passen. Net zoals voorgaande jaren, werken we samen met DECCA uit Gavere voor onze fiets- en wedstrijdkledij voor de volgende periode 2020-2021 volgens dezelfde voorwaarden. Met FIESIEK, de loopspeciaalzaak uit Maldegem, voor onze loop- en vrijetijdskledij. Ook de mensen van Cado Motus (gespecialiseerde en gepersonaliseerde helmen voor jeugd en volwassenen) zullen aanwezig zijn. Er zijn zowel volwassen als kindermaten beschikbaar die dagen. #BlackFriday

Er werden twee data vastgelegd om onze kledij te passen;
* maandag 25 november van 18u30 tot 21u te Sportpark Eeklo, B. Lionel Pussemierstraat, voor-tijdens-na de zwemtraining.
* zaterdag 30 november van 10u00 tot 12u te MEOS Maldegem, Bloemestraat 36. Er zal die dag eveneens een lactaattest doorgaan olv. Peaklevel waarvoor alsnog kan worden ingeschreven.

De bestelling van de eigenlijke kledij zal op die momenten reeds online kunnen ingevoerd worden, eveneens nadien, hierover later meer informatie.
Heb je verdere vragen met betrekking tot kledij, één adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het uiterste bestelmoment is 7 december 2019.

De uitlevering van de kledij is voorzien begin maart.
SAVE THE DATE: zondag 8 maart 2020 - Seizoensstarter vanaf 8u30