Grenzeloze triatlondag2019.pngBeste sportievelingen,

Triatleten staan erom bekend om zichzelf steeds te willen overtreffen, dat doen we dagelijks op velerlei manieren. Eén daarvan is het finetunen van onze zwem-, fiets-, looptechnieken, maar eveneens van het doorlopen van een goeie wedstrijdvoorbereiding of het aanscherpen van onze openwaterskills.

Zondag 29 september 2019 staat "triatlontechniek over de grenzen heen" op het programma, intussen onze tweede editie.
Een samenwerking tussen Ferro Mosae: Maastrichtse Studenten Triatlon Vereniging / Edo Sports, en onze triatlonclub, waarbij we Nederlands topatleet Edo verwelkomen, in kader van de Europese Week van de Sport.

Edo van der Meer, professioneel triatleet, verricht baanbrekend werk binnen de triatlonwereld, finetunet ook zelf elke dag opnieuw zijn triatlonskills, het verzilveren van de puntjes op de "i"!

We verwelkomen jullie graag om 09u aan het Sportpark Verbauwenbad, 9900 Eeklo, Burgemeester Lionel Pussiemierstraat, waarbij het dagverloop wordt toegelicht met een drankje en gezonde versnapering.

Om 09u30 vertrekken we in koersoutfit voor een gezellige fietsrit naar onze Nederlandse buren, waarbij jullie al fietsend kennis kunnen maken met onze toppers, onder andere Belgisch Kampioen Simon De Cuyper.

Een broodjeslunch wordt voorzien tussen 12u en 13u, evenals douchemogelijkheid.

Om 13u gaan we vervolgens van start met de workshop 'trainingsopbouw naar jouw triatlonwedstrijd' onder leiding van Edo van der Meer en Simon De Cuyper, na een theoretische basis, ga je vervolgens zelf aan de slag met praktische oefeningen om te komen tot een ideale trainingsopbouw om te pieken op de ene triatlonwedstrijd.
Pieken gaan we eveneens doen door aansluitend een snelle wissel uit te voeren richting het zwembad, alwaar we van 13u50 tot 15u onze openwaterskills zullen aanscherpen met Edo en Simon.

Afsluiten doen we om 15u met een drankje en gezonde versnapering.

Zelf te voorzien: koersfiets in prima staat, reservemateriaal, fietskledij (SMO-leden graag in cluboutfit), douchegerief en sportieve kledij, zwemkledij en toebehoren, handdoek.

Een sportieve dag in een open triatlonwereld, waarbij onze technieken worden gefinetuned door internationale topatleten, versterken van ons motto #oneteam, een broodjeslunch, kortom: een leerrijke sportieve dag bieden we jullie aan, en dat voor slechts €5 voor clubleden €10 voor niet-clubleden.

Iedereen is welkom, dus een vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, sportieve kennis is van harte welgekomen.

Wil je deze sportieve dag graag bijwonen, en ben je benieuwd naar jouw verbeterpunten om nog beter te worden? Schrijf je dan snel in via de link op onze website. Plaatsen zijn beperkt!

inschrijven

Tot zondag de 29ste september!

Sportieve groeten,
Namens het bestuur van SMO-Specialized Triatlonteam