Afdrukken
Hits: 1724

De voorstelling naar pers en publiek van het SMO-Specialized Triatlon Team 2019, vond afgelopen vrijdagavond plaats in de vernieuwde accommodatie van de Rost Muis in Waterland-Oudeman. Voor zo’n 50 genodigden werden de plannen van de 1e en 2e divisie teams, persoonlijke doelen van de atleten, het Belgisch kampioenschap sprinttriatlon aan de Boerekreek, aan de belangstellenden toegelicht. Dit laatste evenement is bedoeld om onze regionale atleten alle kansen te bieden om voor eigen supporters zich te tonen tijdens een topevenement voor jong en oud met 4 verschillende doelgroepen (ironkids, jeugd, recreatieve en competitieve atleten).

Topspeaker Hans Cleemput (3athlon.be) heette iedereen welkom en legde onze atleten en supporters het vuur aan de schenen. Nadien werden de aanwezige partners in de bloemetjes gezet. Met grote dank aan trouwe partners SMO Machinebouw, Specialized, Decca, Hubo, Fietsen Cycloon en Restaurant De Roste Muis.

Bij een natje en een droogje werd er achteraf duchtig nagekaart over deze geslaagde voorstelling van een hopelijk spannend en succesvol seizoen van de SMO-Specialized atleten!