Afdrukken
Hits: 926

De startnummers werden toegekend en alle deelnemers ontvingen de laatste info via mail. Je kan de laatste atletenbriefing, deelnemerslijst en parcours hier raadplegen.

Gelieve vooraf jullie startnummers te bekijken om vlot bij de juiste inschrijftafel te registreren met jullie paspoort (tafel 1: ironkids, tafel 2: startnummer 1 tem. 50, tafel 3: startnummer 51 tem. 170).

De parking bij onze hoofdsponsor SMO Machinebouw (Nieuwendorpe 14) wordt om 10u15 afgesloten voor de start van de jeugdwedstrijden. Indien de parking vroeger bezet is, zullen de parkeerwachters u de plaatsen toewijzen bij eventuele omliggende terreinen. Gelieve de richtlijnen van onze parkeerwachters en seingevers op te volgen. Gedurende de wedstrijd (tussen 10u30 en 12u30) is de weg volledig afgesloten ter hoogte van Nieuwendorpe en kan het terrein niet worden verlaten om de veiligheid van de supporters en deelnemers te garanderen.

Sommige stukken van het pacours zijn privé-eigendom en zijn uitzonderlijk toegankelijk. Gelieve geen afval achter te laten langs het parcours en eventuele verpakkingen van gels of bars steeds mee te nemen. Voor de wedstrijddag voorspellen ze winterse temperaturen (tussen -3°C en 3°C), dus voorzie zeker aangepaste kledij om goed warm te blijven. In overleg met de technische dienst van de stad Eeklo zullen de verharde stukken langs de omloop preventief worden gestrooid tegen eventuele gladde stukken. We willen dan ook de stadsdiensten alvast bedanken voor hun bereidwillige medewerking.

Het bestuur en de talrijke medewerkers hopen er samen met jullie een mooie en sportieve wedstrijd van te maken. Veel plezier iedereen en hou het veilig!

Namens het organisatiecomité
www.smo-specialized.be