Tot 6 december kan onze mooie nieuwe clubkledij besteld worden, op 7 december wordt namelijk de bestelling doorgegeven aan de leverancier. Er is een ruime keuze uit fiets-, loop-, triatlon-, vrijetijdskledij en accessoires.

We gaan ook in 2019 verder met onze kledijleverancier DECCA voor onze loop-, fiets- en triatlonkledij, en dit met dezelfde design als het voorbije seizoen. We opteren hier voor dit online bestelplatform. #uniformiteit #oneteam

Wat de vrijetijdskledij en accessoires betreft gaan we samenwerken met FIESIEK Maldegem. Hiervoor is een apart bestelformulier ter beschikking.


We voorzien binnenkort reeds twee momenten om de kledij te passen voor jeugd en volwassenen:
  - zaterdag 24 november van 09u00 tot 13u te MEOS Maldegem, Bloemestraat 36 (vergaderzaal)
  - maandag 26 november van 18u00 tot 20u15 te Sportpark Eeklo, BL Pussemierstraat (vergaderzaal)

Momenteel gaan we richting 300 bestelde kledingstukken, we zullen dus opgemerkt worden tijdens het nakende cross- en indoorseizoen, allen reeds bedankt hiervoor.

De levering van de Decca-artikelen is voorzien voor begin maart (openingsrit). De vrijetijdskledij zal na bericht kunnen worden afgehaald bij Fiesiek te Maldegem. Bestel je te laat? Geen nood, maar dan is het 2e bestelmoment pas in juni 2019 voorzien (afsluiting 15 juni van ledenplatform.

Voor vragen kan je steeds terecht bij kledij verantwoordelijke Marjan Hamers of een ander bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.