Beste sportievelingen,

Flyer2GTD

Ook bekend met de vele uren die je gaat zwemmen maar waarbij je weinig of geen progressie merkt in tijd en trainingsbeleving? Of dat je vele uren op de fiets doorbrengt maar die ene bergop nog steeds moeizaam gaat? Of je gaat wekelijks twee keer lopen zonder dat je voelt dat je vooruitgang boekt?

Zondag 30 september 2018 staat “triatlontechniek over de grenzen heen” op het programma. Een samenwerking tussen onze club en Ferro Mosae: Maastrichtse Studenten Triatlon Vereniging, waarbij internationale topatleten -en zelf trainers- advies geven om onze techniek te finetunen, in kader van Europese Week van de Sport!

Op de “grenzeloze triatlondag” beogen we verschillende doelstellingen, al staat één woord heel centraal voor zowel jong als oud, voor zowel recreant als topper: finetunen. Conditioneel sterker worden is onontbeerlijk in een sport zoals triatlon, evenals gezonde en evenwichtige voeding, factoren die we individueel grotendeels zelf in de hand hebben. Een erg belangrijke factor is echter ook techniek.

Op zondag 30 september gaan we net dat doen: onze techniek finetunen, onder leiding van topatleten die zelf trainer zijn. Zo ontmoeten we bijvoorbeeld;

EDOSports


Edo Van der Meer, professioneel triatleet, die internationaal baanbrekend werk verricht binnen de triatlonwereld, elke dag opnieuw finetunet ook hij zijn hun eigen techniek, de zogenaamde puntjes op de “i” verzilveren. 

Samuel Galle
Maar ook Samuel Galle, doctor in de bewegingswetenschappen, met specialisatie ‘slow running’, en het belang van stabilisatie met het oog om blessurevrij te sporten.

 

PeakLevel


De equipe bestaat ook uit specialisten verbonden aan Peaklevel, een ondersteuningscentrum voor duursporters.

 

 We ontvangen jullie graag om 10u00 aan het sportcomplex Verbauwenbad, te 9900 EEKLO, Pussemierstraat. Ontvangst met koffie, fruitsap en gezonde versnapering.


Boerekreek startIn een doorschuifsysteem worden vier workshops georganiseerd, telkens onder leiding van een topatleet/-trainer. Per drie kwartier wordt zowel een theoretische omkadering gegeven evenals het effectief oefenen, omtrent: stabilisatie, slow running, mental coaching, openwaterskills en techniekanalyse crawl met persoonlijke bijsturing en tips.

Zelf te voorzien: loopgerief binnen en buiten, zwemgerief zwembad, handdoek.

We sluiten de dag af om 15u15 met een nabespreking en bedanking.


BK Ploegen dames 2018Een sportieve dag in een open triatlonwereld, waarbij onze techniek gefinetuned wordt door internationale atleten en trainers, versterken van ons motto #oneteam, een broodjeslunch, kortom: een leerrijke en sportieve dag bieden we jullie aan, en dat voor slechts 5€ per persoon (leden), en 10€ voor niet-leden.

Iedereen is welkom, dus een vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, en sportieve kennis is van harte welgekomen!

Wil jij deze sportieve dag graag bijwonen, en ben je benieuwd naar verbeterpunten om nog beter te worden? Schrijf je dan snel hier in via onze website.

Inschrijving-gesloten.jpg

De plaatsen zijn beperkt!

Sportieve groeten,

namens het bestuur;

Frank, Michael, Bart, Steven, Ruben, Bieke