Zaterdag 26 mei as. organiseert Triatlonschool Meetjesland in de afdeling Eeklo en Maldegem de jaarlijkse "vriendjesdag". 
Ken je iemand die eens wil proeven van triatlon en multisport?
Wil je kleine broer, grote zus of buurjongen net zoals jij eens zwemmen, fietsen en lopen met leeftijdsgenoten?
Wil je vriend die graag fietst ook kennis maken met ons hindernissenparcours?
Graag een seintje vooraf tav. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan weten we met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn.

We spreken af op onze gewone uurregeling. Deze activiteiten staan open voor iedereen en er wordt gewerkt in verschillende niveau-groepen.

Zwembad Maldegem: van 9u tot 11u30 (zwemmen - circuittraining - geen fietsen) voor alle 10 tem. 15 jarigen
Sporthal Eeklo: van 10u tot 12u (waterestafettes op het droge - klim- en afdaaltechnieken met de fiets) voor alle 6 tem. 9 jarigen
Vergeet jullie zwemspullen, droge kledij en een handdoek niet voor de waterspelletjes!
 
Tijdens de werkzaamheden in de sporthal Eeklo (sluiting vanaf 22/5 tot eind juni - opening nieuw zwembadcomplex) zullen we steeds verzamelen achteraan de sporthal aan de grote poort van de polyvalente zaal.
 
PS.: Er staan op onze Facebook-pagina heel wat mooie foto's van de afgelopen Boerekreektriatlon, zeker de moeite om een kijkje te nemen.
De volgende wedstrijd op de planning zondag 3 juni te Vilvoorde met begeleiding van onze jeugdtrainers (verzamelen om 9u @inschrijving).
 
De jeugdtrainers
www.smo-specialized.be