Afdrukken
Hits: 1093

Ronny Loete

Een nieuw seizoen betekent nieuwe leden! De voorbije maanden mochten we heel wat nieuwe gezichten verwelkomen binnen onze clubwerking. De volgende weken kunnen jullie hen hier al een klein beetje leren kennen. De volgende is Ronny Loete die vorig startte met start2crawl en nu verder doet met de start2triatlon. De komende weken komen er ongetwijfeld nog enkele leuke weetjes aan en wie weet nog enkele verrassingen. Nieuwe leden die hun vragenlijst nog niet doorstuurden mogen dit nog steeds doen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mijn naam is Loete Ronny en ben 52 jaar.

Eerst wil ik jullie bedanken voor het leuke aanbod start to crawl en start to tri. Deze lessenreeksen hebben mij ertoe aangezet terug te starten met sporten na een onderbreking van bijna twee jaar. Mijn antwoord op jullie vragen is het volgende:

Sprint of liever iets langer? 
Iets langer

Water of wijn?
Voorlopig water (tot aan de Boerekreek triatlon)

Een boek of film?
Een film

Tropisch warm of Flandrien weer?
Flandrien weer tijdens het sporten

Vloeibare of vaste sportvoeding? 
Vaste voeding

Non drafting of drafting?
Ik denk non drafting (geen ervaring mee)

Wetsuit of non wetsuit swim?
Als we beter blijven drijven wetsuit (geen ervaring mee)

Ploeg of individueel?
Individueel

Hier een greep uit mijn sportieve belevingen van de laatste 20 jaar die ik tot een goed eind gebracht heb: Marathon van Gent, Rotterdam, Diever, Keulen, Maastricht, La Roche en de Jungfrau (Zwitserland), dit voor het lopen. Met de fiets heb ik ook wel verschillende mooie tochten achter de rug waaronder De ronde van Vlaanderen, Elfstedentocht: 2 keer gestart in Friesland en één keer met de fiets naar daar gereden, Ronde van België en niet te vergeten de trappisten route. Op deze tocht brachten we een bezoekje aan de toen bestaande trappisten abdijen 8 stuks en goed voor een kleine 1200 km op 7 dagen. Met triatlon heb ik geen ervaring dus zal zwemmen een grote uitdaging zijn voor mij. Ik wil wel de nadruk leggen dat ik bovenstaande sportieve ervaringen altijd heb afgelegd met het idee deelnemen is belangrijker dan winnen, dus recreatief opgevat.