Bernadette Goethals

Een nieuw seizoen betekent nieuwe leden! De volgende weken kunnen jullie hen hier al een klein beetje leren kennen. De volgende is de gemotiveerde Bernadette Goethals die compleet nieuw is bij onze club vanaf dit jaar. De komende weken komen er ongetwijfeld nog enkele leuke weetjes aan en wie weet nog enkele verrassingen. Nieuwe leden die hun vragenlijst nog niet doorstuurden mogen dit nog steeds doen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wie ben je en wat is je sportachtergrond?
Ik ben Bernadette, een 21jarige studente. Ik heb vroeger nog gezwommen en sinds 2 jaar ben ik me beginnen toespitsen op triatlon. Ik ben hiermee gestart omdat ik een nieuwe uitdaging wou, en na een lange tijd op mezelf te trainen ben ik bij SMO terecht gekomen sinds dit jaar. Hier hoop ik mijn doelen te kunnen bereiken.

Hoe ziet je wekelijks trainingsschema er een beetje uit?
Ik zwem het liefste dus ik zit bijna elke dag in het water. Lopen is wat moeilijker dus probeer ik toch 4 a 5 keer per week te lopen. Fietsen doe ik meestal om de twee weken.

Is dit te combineren met je werk en studies?
Momenteel is het nog goed te combineren met mijn studies. Ik probeer mijn training tussen de lessen door te plannen en de vaste training dagen ook te benutten.

In welk onderdeel wil je nog veel progressie maken?
Ik hoop bij het lopen de meeste progressie te maken.

Wat zijn je ambities op lange termijn?
Ik ben ambitieus en ben ook competitief, ik hoop op lange termijn toch mooie tijden te kunnen en ooit eens een volledige triatlon te kunnen uitlopen.

Ter afsluiting, nog enkele korte keuze vraagjes, Jij kiest het trefwoord dat jouw voorkeur heeft.

Sprint of liever iets langer?
Langer

Water of wijn?
Water

Een boek of film?
Film

Tropisch warm of Flandrien weer?
Tropisch warm

Vloeibare of vaste sportvoeding?
Vast

Non drafting of drafting?
?

Wetsuit of non wetsuit swim?
Wetsuit

Ploeg of individueel?
Beide