Afdrukken
Hits: 954

Hierbij vinden jullie de informatie betreffende de aansluiting bij onze club voor het jaar 2018.
http://www.smo-triatlonteam.be/smoteam/lidmaatschap.html


Dit is een oproep om jullie aansluiting voor het einde van 2017 in orde te brengen, zodat de overgang tussen de verzekeringsjaren geen probleem vormt. Traditioneel moet de federatie veel aansluitingen verwerken vanaf 20 december en riskeer je dan ook langer te moeten wachten op goedkeuring van je licentie. Wacht dus best niet zo lang om je aansluiting in orde te brengen.

Via de online module van de VTDL dienen jullie de licentie te hernieuwen. Nieuwe atleten dienen uiteraard eerst een nieuw profiel aan te maken. Eens je ingelogd bent met je persoonlijke code kan je jouw persoonlijk gegevens onder de button “Profiel” raadplegen. Gelieve zelf aanpassingen door te voeren aan je gegevens waar nodig zodat deze actueel blijven. Eens alle gegevens zijn ingevuld en nodige documenten (medisch attest) zijn opgeladen kan je de aanvraag voor 2018 indienen door op hernieuwingsknop te klikken. Op onze website onder Lidmaatschap” vind je een uitgebreid stappenplan om je licentie te hernieuwen.

Nieuwe leden geven we graag de kans enkele proeftrainingen mee te doen (max. 3). Gelieve op voorhand laten weten of je naar een training komt. Atleten die bij een nieuw seizoen willen transfereren naar een andere club of federatie moeten dit via het VTDL transferformulier doen (http://vtdl.triathlon.be/wp-content/uploads/Transferformulier-1.pdf).  De transferperiode loopt van 15 oktober t.e.m. 15 december.

VTDL-leden ontvangen geen licentie kaart meer maar wel een digitaal bestand dat kan worden uitgeprint of opgeslagen op de eigen computer/smartphone. Deze digitale pas wordt ingevoerd vanuit het oogpunt van duurzaamheid en kostenbesparing, maar biedt de leden in bepaalde gevallen ook extra gemak.

Indien jullie vragen, twijfelen of problemen hebben voor je licentie in orde te brengen kunnen jullie altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met ons.

Gelieve ons ook op de hoogte te stellen als je je lidmaatschap niet wenst te vernieuwen of je een andere formule wenst. De nodige communicatie verloopt steeds via forum, nieuwsbrief en Facebook-groepen.
 
Aarzel niet ons te contacteren als je nog vragen of opmerkingen hebt.

Met sportieve groeten  

Het secretariaat
www.smo-specialized.be