Door de annulatie van de Boerekreektriatlon 2021 (jeugd reeksen, recreatieve heren/dames/trio, g-sport, BK politiediensten) bieden jullie graag voor iedereen een sportief uidagend alternatief. Op zaterdag is er de Aquatlon en op zondag kunnen we onder strikte voorwaarden ook de T3 series (ploegentriatlon) en Ironkids wedstrijden laten doorgaan. Het zwemmen zal dit jaar doorgaan in de Oostpolderkreek aangezien de waterkwaliteit van de Boerekreek niet voldeed. Deze kreek licht op quasi gelijke afstand van de wisselzone dan de Boerekreek.

LOCATIE: Provinciaal Domein "De Boerekreek", Sint-Jansstraat 132, 9982 Sint-Laureins

PARKING: Aanrijden via Bentille. Parkeren in de St-Jansstraat vanaf St-Jansbrug aan oostzijde (vanuit Bentille), 9982 Sint-Laureins

Starturen wedstrijd zondag:
10u00: T³ Series - Herendivisie 2
12u00: T³ Series - Damesdivisie
13u33: T³ Series - Herendivisie 1
15u30: Ironkids A (°2015-2012)
15u45: Ironkids B (°2011-2010)

Start lists

adobereader

Timing Ploegentriatlon T3 series (voorlopig)

adobereader

Briefing
adobereader

Presentatie briefing TO
adobereader

Online briefing (Zoom) 

Briefing Ironkids

adobereader

De 1ste divisie (dames + heren) wordt een officiële wedstrijd die deel uitmaakt van de Team Series. Dit is enkel mogelijk mits naleving van het protocol voor professionele sportwedstrijden en dus zeer strikte testing voorwaarden. Iedere deelnemer (+ teambegeleider) van de 1ste divisie zal een negatieve PCR test moeten kunnen voorleggen die ten laatste 72 uur voor de start werd afgenomen. De atleet moet deze PCR test zelf regelen en kan deze best op donderdag of vrijdag laten afnemen om het resultaat ook tijdig te hebben. Personen die reeds een volledige vaccinatieprocedure hebben doorlopen zijn hiervan vrijgesteld. De resultaten van deze testen (of certificaat van vaccinatie) zullen bij de aanmelding van de teams op de dag van de wedstrijd moeten worden overhandigd aan de organisatie.

De 2de divisie wordt een recreatief evenement buiten de competitie van de Team Series. Dit wil zeggen dat we wel tijdsregistratie doen, maar geen einduitslag opmaken en deze manche ook niet zal meetellen in de eindranking van de Team Series. Dit is de hoogsthaalbare formule die we kunnen aanbieden aangezien we gebonden zijn aan een wettelijk kader waaraan we ons moeten houden. Bij aankomst op de wedstrijdsite zal de organisatie een temperatuurmeting doen van alle deelnemers. Bij verhoogde temperatuur of andere symptomen wordt er een sneltest afgenomen.

BKT21 sponsors