Info
Het SMO-Specialized Triatlon Team stelt zijn ruime volwassen werking (18+) aan alle geïnteresseerden voor op maandag 16 oktober. Het bestuur en de trainers nodigt alle sportievelingen uit de regio (starters, gedreven duursporters, multisporters,...) uit om de clubwerking beter te leren kennen. De komende winterkalender wordt er besproken en de nieuwigheden voor 2018 verder toegelicht (met trainingsaanbod, voordelen, programma 2018, stage, clubkampioenschap, T3 - 2e divisie - coachbox).

We starten stipt om 19u in het sporthome (refter onder het zwembad Eeklo - Oostveldstraat). De deuren gaan open vanaf 18u45. Ook de SMO-shop is aanwezig voor bijkomende vragen en clubattributen. Aansluitend kan aangesloten worden met de eerste zwemtraining van het winterprogramma van 19u45 tot 20u45. Ook de leden van de nieuwe start to crawl cursus zijn natuurlijk van harte welkom tijdens deze infosessie.
Inschrijven en info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..