Beste leden,

Het triatlonseizoen is reeds van start gegaan en daarom willen we graag nog even jullie aandacht vestigen op enkele komende activiteiten en trainingen.
 
Clinic Sportvoeding voor duursporters door Stefanie Scheirlynck
Op zaterdag 24 juni as. organiseren we onze volgende clinic over sportvoeding voor duursporters. De inschrijvingen van externen komen snel binnen, dus zorg dat je tijdig inschrijft! We willen onze leden zeker de kans geven om deze gratis clinic mee te maken.<<<<<<<

Sportvoedingsadvies zowel voor recreatieve, competitieve als professionele sporters. Welke voeding kies ik het best voor mijn actieve kinderen? Hoe kan ik mijn sportprestatie verbeteren dmv de juiste voeding? Advies voor het veranderen van je lichaamssamenstelling in functie van je sportprestaties.
Stephanie Scheirlynck is er als sportdiëtiste van overtuigd dat de juiste voeding bijdraagt tot ultieme sportprestaties. Ze wil sporters zo veel mogelijk ondersteunen in het verwezenlijken van hun sportieve doelen en koppelt daar het juiste advies aan. Een unieke kans om haar in de buurt aan het werk te horen en je specifieke vragen te stellen. Ze heeft recent ook enkele nieuwe sportkookboeken (voor duursporters en kinderen) uitgegeven.<
 
Stephanie begeleidt ook topsporters in allerlei andere disciplines, onder wie de spelers van RSC Anderlecht (voetbal), Belgian Red Panthers (hockey), Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Lise Van Hecke (volleybal), …
Uiteraard beperkt ze zich niet alleen tot het werken met topsporters. Iedereen die advies wil over sportvoeding en/of de verbetering van het vetpercentage in functie van de sportprestaties kan bij haar terecht.

Locatie:  SMO bvba, Nieuwendorpe 12, Eeklo
Tijdstip: van 10u tot 11u30
Inschrijven vooraf noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Gratis voor leden (of ouders van leden) en € 15 voor niet-leden.
Deze clinic wordt georganiseerd ism. Peaklevel test- en duursportcentrum (max. 50 plaatsen).
 
Groepstrainingen
De groepstrainingen voor de komende 2 maanden werd aangevuld. Tijdens de fietstrainingen voorzien we steeds begeleiding en hopen steeds in 2 niveaugroepen te kunnen rijden. Maandelijks voorzien we één Big training day waar we de 3 disciplines gaan combineren in één lange duurtraining. Deze trainingen worden steeds afgewerkt aan een rustige intensiteit.

Vergeet jullie voor de speciale groepstrainingen of verdere verplaatsingen niet te registeren, dan zijn we op de hoogte van jullie komst.

Open water zwemtrainingen
Vanaf juli trekken we terug het open water in net zoals voorgaande jaren, maar willen hier even de mening van onze actieve leden horen. Met het BK jeugd voor de deur zouden we graag met de jeugdatleten nog kwalitatieve trainingen in het zwembad blijven afwerken op maandagavond, zodat ze goed voorbereid aan de start staan van hun komende wedstrijden.
Kiezen jullie ook voor het zwembad of toch liever in open lucht? We kunnen eventueel ook een open water training op een andere dag (bv. woensdagavond) inplannen en de ochtendtraining op woensdag laten vallen? Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Laat het ons weten?
Graag jullie persoonlijke voorkeur voor 1 juni meedelen, zodat we hier tijdig kunnen anticiperen en zorgen voor aanwezige trainers.
 
Oproep medewerkers Boerekreektriatlon
Op zaterdag 29 juli staat het BK Triatlon en non drafting sprinttriatlon op het programma. We willen er een groot triatlonfeest van maken. We zijn hier op zoek naar 150 medewerkers. Wil je een handje toesteken tijdens de opbouw of heb je familie of vrienden die graag onze taken helpen verlichten, laat ons iets weten. We zijn op zoek naar helpende handen op vrijdag 28/7 tussen 9u en 18u, op zaterdag tussen 8u en 13u en tussen 13u en 20u.
Graag ook meedelen welke taak je zou willen opnemen (bv. opbouw, seingever, eindbevoorrading, bardienst, catering, wisselpark, afbraak…). Er zijn voor alle medewerkers drankbonnen, een cool T-shirt en maaltijden voorzien. Laten jullie iets weten aan het gekende mailadres voor 1 juni.
 
Groepsaankoop wetsuits
Ism. Triathlonshop.be kunnen we wetsuits aanbieden aan onze leden. De pasdag is reeds voorbij maar bestellingen kunnen nog tot zondag 28 mei doorgegeven worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar er dan ook een uitzonderlijke korting aan vasthangt voor onze leden.

Uitlevering kledij
Komende week zou de kledij geleverd moeten worden door de leverancier. De uitlevering zal dan ook spoedig gebeuren na deze levering.
 
Belangrijke data 2017:
28 mei 2017 Parcoursverkenning Challenge Geraardsbergen De Gavers ism. Decca
25 juni 2017 Kwarttriatlon Eeklo - verzamelen bij hoofdsponsor SMO bvba
2 juli 2017 Challenge Geraardsbergen (uniek evenement met 2 passages over de muur)
29 juli 2017 BK jeugdtriatlon en sprint non drafting St-Laureins (medewerkers gevraagd)
8-10 september 2017 clubweekend Les Ondes Nadrin (eveneens sprint en long distance, T3 Series La Roche)
25 september 2017 BK Mixed relay en finale race T3 relay Lille
18 november 2017 seizoensafsluiter Roste Muis
 
Verder blijven jullie wedstrijdverslagen, ervaringen, foto’s en tips steeds welkom om te delen via allerlei sociale media. We trachten alles zoveel mogelijk actueel bij te houden. Via het gekende mailadres kunnen jullie de nodige info bezorgen.
Hopelijk mogen we jullie talrijk verwachten op één van onze komende trainingen en evenementen !!
 
Namens het bestuur,
SMO-Specialized