De eindejaarsperiode staat voor de deur voor onze jeugdatleten en trainers. Na de toetsenperiode is het tijd om voldoende te bewegen en te ontspannen. Hieronder een overzicht van de komende trainingen.

1. Kalender
Zaterdag 17/12 : Aangezien alle jeugdtrainers gaan bijscholen op de “dag van de trainer” zal er zaterdag een aangepast programma zijn.
Maarten, Lizzy (mama Arthur) en Annick (mama Jelke) zullen de training verzorgen met als thema: "loopspelen en spelen op de fiets".

Vrijdag 23/12: WIJZIGING Kerstloop ZOMERGEM (ipv. Lembeke)
Door een wijziging van de datum van de kerstloop in Zomergem (een organisatie van ACME, de atletiekvereniging waarmee we een samenwerking hebben) zouden we dus met alle jeugdatleten willen deelnemen aan de kerstloop in Zomergem. Je kan ter plaatse inschrijven en deelname kost € 2. Vergeet jullie kerstmust niet! We verzamelen om 18u aan de inschrijvingen (Markt Zomergem), na aanmelding gaan we samen opwarmen. Voor de kinderen is er een kidsrun van 600m in het verlichte centrum om 18u45. Voor de ouders of geoefende jeugdatleten zijn er 3, 5 of 7 km (telkens 1 ronde van 1 km met jeneverstop) met start om 19u. Graag jullie SMO-T-shirt dragen tijdens de loop.

Zaterdag 24/12 : GEEN TRAINING

Maandag 26/12 : EXTRA TRAINING - ENKEL VOOR DE IRONKIDS B en JEUGD C (vanaf geboortejaar 2008 - 3e leerjaar)
18u-19u45 Zwemtraining en multiskills (om 18u in zwemkledij in het zwembad)
PASDAG KLEDIJ (vergaderlokaal onder zwembad tussen 17u en 20u)

Donderdag 28/12: EXTRA TRAINING - ENKEL VOOR DE IRONKIDS B en JEUGD C (vanaf geboortejaar 2008 - 3e leerjaar)
18u-19u45 Zwemtraining en multiskills (om 18u in zwemkledij in het zwembad)
PASDAG KLEDIJ (vergaderlokaal onder zwembad tussen 17u30 en 20u30)

Zaterdag 31/12: GEEN TRAINING

Maandag 2/1 : EXTRA TRAINING - ENKEL VOOR DE IRONKIDS B en JEUGD C (vanaf geboortejaar 2008 - 3e leerjaar)
18u-19u45 Zwemtraining en multiskills (om 18u in zwemkledij in het zwembad)

Donderdag 5/1: EXTRA TRAINING - ENKEL VOOR DE IRONKIDS B en JEUGD C (vanaf geboortejaar 2008 - 3e leerjaar)
18u00-19u45 Zwemtraining en multiskills (om 18u in zwemkledij in het zwembad)
We starten hier met een circuittraining aan de rand van het zwembad en gaan pas om 18u30 in het water.

Zaterdag 7/1 : NIEUWJAARSTRAINING MALDEGEM Deze training zal doorgaan in Maldegem van 9u30 tot 12u. Na de “training” voorzien we een versnapering met een drankje (nieuwjaarsfeest). Breng zeker jullie zwem- en loop spullen mee (geen fiets noodzakelijk).

Na de kerstvakantie zullen de trainingen op zaterdagvoormiddag (vanaf 14 januari) terug doorgaan in de skatezaal. We verzamelen telkens met onze fiets via de achterkant in de skatezaal. De judozaal (vanaf dan in de danszaal 1e verdieping) en skatezaal staan dan ter onzer beschikking.

 

2. Run & Bike 22 januari
Het SMO-Specialized triatlon team organiseert op zondag 22 januari hun vijfde editie van Run & Bike. De start en aankomst vindt plaats ter hoogte van onze hoofdsponsor SMO bvba (Nieuwendorpe 14 - 9000 Eeklo) !

Een Run & Bike is een wedstrijd waar men per twee (duo) zo snel mogelijk een parcours aflegt. Een duo beschikt maar over 1 fiets (mountainbike). Er mag zoveel gewisseld worden tussen lopen en fietsen als men wil. De maximale afstand tussen loper en fietser bedraagt 15 meter. Het parcours bestaat uit een lus (80% onverhard) van 5 km

Er zijn 3 reeksen voorzien:
Kids Run & Bike 2 km (voor kinderen tussen 6 en 12 jaar - 2 kleine ronden) - € 5 per duo
Small Edition 5 km (vanaf 12 jaar - 1 ronde) - € 15 per duo/ € 20 daginschrijving
XL Edition 16 km (vanaf 12 jaar - 3 ronden) - € 20 per duo/ € 25 daginschrijving

Locatie: Industrieterrein Eeklo, SMO bvba - Machinebouw/ Technologie op maat. Nieuwendorpe 14, 9900 Eeklo

De kinderen zullen hierop de komende trainingen zeker nog eens oefenen met hun vriendjes.

Wie graag zou deelnemen maar nog geen partner heeft, laat iets weten aan de trainers, wij proberen jullie dan te koppelen bij een ideale partner. Elk jaar nemen wij deel met een grote groep. Laat jullie zeker niet afschrikken !!

We zijn ook steeds op zoek naar enkele helpende handen voor die dag (inschrijvingen, bardienst, voorfietser, seingever, tijdsregistratie,...). Mochten er nog ouders of familieleden zijn die een handje willen helpen, laat gerust iets weten. Dan plaatsen we jullie op de medewerkerslijst voor die dag met de gewenste taak.


3. Lidmaatschap
Bij een aantal kinderen is het lidmaatschap nog niet in orde. Gelieve het gewenste bedrag over te maken op de clubrekening en de nodige documenten (pasfoto, documenten) te bezorgen tav. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we een vlotte afhandeling kunnen doen van de verzekering en lidmaatschap 2017. Mochten er nog vragen zijn, laat gerust iets weten.

We wensen iedereen fijne eindejaarsfeesten en een gezond en sportief 2017.

De jeugdtrainers
SMO-Specialized Triatlon Team vzw