Triatlonkamp 2014 1

Hou je van zwemmen, ravotten of fietsen? Dit alles in combinatie met allerlei spelletjes en leuke opdrachten, kom dan zeker naar ons in Eeklo. Het kamp start dagelijks om 9u30 aan het Stedelijk zwembad Eeklo en eindigt om 16u.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen deelnemen, geen ervaring vereist (min. 50m kunnen zwemmen).

Dit jaar organiseren we enkel een kamp in de zomervakantie.


Triatlon & Multiskills sportkamp Eeklo - zomervakantie 2023 - 21 t.e.m. 25 augustus 2023 (5 dagen)

Er staan begeleide zwemmomenten op het programma, hindernissenparcours, boogschieten, bmx-en, een daguitstap.. De kostprijs bedraagt € 100. Inschrijven kan vanaf 31 maart 2023 en worden afgesloten 7 dagen voor de start van het kamp of tenzij het max. van 40 deelnemers bereikt wordt. KAMP VOLZET !!!!

inschrijvingen-gesloten

Een kamp voor die je laat proeven dan "multisporten" !!


Er is voorlopig geen voor- en naopvang voorzien bij ons kamp.
 
In de voormiddag en namiddag is een korte pauze, waar de kinderen hun drankje of versnapering kunnen nuttigen. Over de middag is er toezicht voorzien tussen 12u en 13u waar de kinderen hun lunchpakket (brood en drankje) kunnen opeten in de refter.
 

Triatlonkamp 2014 2

Wat meebrengen? Sportkledij en sportschoenen (geen zwarte zolen aub!), drankje en eventueel lunchpakket. Er is een drankje per dag voorzien per deelnemer. Voorzie een dagrugzakje met voldoende aangepaste kledij en extra paar schoenen voor binnen (evt. ook regenkledij).

We vragen ook dat alle deelnemers dagelijks hun eigen fiets mee te brengen (ongeacht het type mountainbike, citybike, stadsfiets, koersfiets), die perfect in orde staat. De fietsen kunnen op het einde van de dag indien noodzakelijk, veilig worden opgeborgen in de berging van de sporthal.

We kijken alvast uit naar een actieve week vol sport en actie!

SMO-SCOTT Triatlon Team vzw