Afdrukken
Hits: 339

Inschrijven voor jouw deelname aan de Boerekreektriatlon 2021 kan enkel via volgende officiële link: triatlon.vlaanderen

Prijzen variëren al naargelang het moment van inschrijving, en full is full, dus snel is beslissen is de boodschap.

Uw deelname is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.

Een eventuele annulering tot en met 9 mei 2021 dient per geldig doktersattest en persoonlijk rekeningnummer gecommuniceerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het reeds betaalde inschrijvingsbedrag, mits afhouding van een administratieve kost ten bedrage van vijf euro en mits afhouding van de daglicentie, worden u desgevallend terugbetaald.
Annuleringen na 10 mei 2021 maken geen aanspraak op enige terugbetaling.
Uw inschrijving kan eventueel worden overgedragen naar een andere atleet, mits kennisgeving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De inschrijvingsmodule wordt afgesloten op zondag 9 mei 2021 om 23u59, doch bepaalde reeksen kunnen eerder reeds volzet zijn.

Uw deelname aan de Boerekreektriatlon vereist een goede gezondheid en voldoende fitheid. We rekenen dan ook op uw verantwoordelijkheid slechts deel te nemen mits hieraan te voldoen.

Via uw persoonlijke licentie of uw dagvergunning bij Triatlon Vlaanderen, bent u verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Wij, SMO-SCOTT Triatlonteam, zijn als organisator van de Boerekreektriatlon verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid.

Uw ingevoerde inschrijvingsinformatie is bestemd voor de organiserende triatlonclub, SMO-SCOTT Triatlonteam. Ten gevolge van uw inschrijving verklaart u zich akkoord voor het eventueel gebruik van uw foto/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden.

 

Source: VTDL scheidsSportreglementen / Règlement Sportif

Hiervoor verwijzen we u graag door naar de website van de Triatlon Vlaanderen en LBFTD. De regelementen van de BTDF zijn van toepassing. 

NL: Sportreglementen
FR: Règlement Sportif

Logo Triatlon Vlaanderen

Logo Belgian Triathlon

 Logo Team Triathlon Series